Ontharingstips : De Veet-producten veilig gebruiken

Alle producten van Veet zijn speciaal ontwikkeld om jou thuis een zachte, gladde huid te bezorgen. Als je het beste resultaat wilt, is het belangrijk dat je een aantal voorzorgsmaatregelen neemt om je huid in goede conditie te houden.

Test voor ieder gebruik van een ontharingsproduct eerst de reactie van je huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen. Volg daarbij nauwkeurig de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je rustig beginnen met ontharen. Welk Veet-product je ook gebruikt, zorg er altijd voor dat je bij het ontharen de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing in de verpakking goed opvolgt.

Als je was gebruikt, raden wij je aan om 24 uur voor het ontharen je huid te scrubben. Daarmee maak je de haren vrij en krijg je het beste resultaat. Het loont echt de moeite om daar wat tijd voor vrij te maken, zeker als je vaak last hebt van ingegroeide haartjes. Als je voor een speciale gelegenheid wilt ontharen, kun je dat het beste 24 uur van tevoren doen om het risico op eventuele roodheid van de huid te voorkomen.

De producten van Veet werken beter op een schone, droge huid. Resten bodylotion of hydraterende crème op de huid, kunnen ervoor zorgen dat de Veet-producten een minder doeltreffende werking hebben. Zorg daarom voordat je begint dat je de te ontharen zone eerst goed wast, afspoelt en droogt.

Vergeet niet dat Veet een ook uitgebreid assortiment ontharingsproducten speciaal voor de gevoelige huid heeft ontwikkeld!

Als je deze tips opvolgt, vind je de ontharingsmethode die bij jou past en die ervoor zorgt dat alle ogen op jou gericht zijn, waar je ook heen gaat!