Ontdek de Veet-ontharingscrèmes

Probeer de ontharingscrèmes van Veet voor een snelle, pijnloze ontharing. De speciale formule van deze crèmes verzwakt de haren waardoor ze makkelijk loslaten van de huid. Bovendien bevatten de crèmes hydraterende bestanddelen voor een nog mooiere huid. De crèmes werken zo dicht mogelijk bij de wortel, zelfs bij hele korte haartjes, en zorgen ervoor dat er zachtere haartjes terugkomen. Je huid blijft dus twee maal langer zacht dan na het scheren!

Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment ontharingscrèmes die afgestemd zijn op jouw huidtype. Maar je kunt ook kiezen voor onze In-Shower crèmes met een uniek waterbestendige formule voor onder de douche. Bij onze ontharingscrèmes wordt een precisiespatel meegeleverd, waarmee je de crème kunt aanbrengen en verwijderen. Verwijder heel makkelijk je ongewenste haartjes in slechts 3 tot 6 minuten*!

De Ontharingscrèmes van Veet zijn geschikt voor benen, armen, oksels en bikinilijn. Als je delen van je gezicht wilt ontharen, kies dan voor een gezichtswas. Al onze crèmes zijn makkelijk in het gebruik en geven je snel een perfect zachte huid, welk huidtype je ook hebt.

Als je een mooie en gezonde huid wilt, lees dan voordat je begint met ontharen eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en de voorzorgsmaatregelen. Laat de crème in totaal nooit langer dan 6 minuten op je huid zitten (10 minuten voor de crèmes voor de gevoelige huid).

Hier vind je de gebruiksaanwijzingen van de Veet Ontharingscrèmes. Je kunt ook naar onze demo's kijken om je te helpen bij je ontharing.

* de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten