Jij en Veet

Of je nu een droge, gevoelige of normale huid hebt, de producten van Veet zijn speciaal ontwikkeld om jou een zachte, gladde huid te geven. Wij helpen je graag bij het vinden van de ontharingsmethode die het beste bij je past en waarmee jij het beste resultaat bereikt.

Of je nu een nauwkeurige methode zoekt voor je bikinilijn of je wenkbrauwen, een praktische oplossing voor als je haast hebt of je tot wel 4 weken wilt kunnen genieten van het resultaat, Veet heeft altijd een product dat aan jouw wensen voldoet.

Ontharingscrème biedt een makkelijke en snelle methode waarmee je in een handomdraai vaarwel zegt tegen ongewenste haartjes. Onze formule verzwakt de haren waardoor deze makkelijk loslaten van de huid en bevat bovendien hydraterende* bestanddelen voor een nog mooiere huid. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

De wasstrips zijn de ideale oplossing om in een handomdraai een langdurig resultaat te krijgen En als je de Veet Wasstrips regelmatig gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter.

Voor een perfect en langdurig resultaat gebruik je de warme was en de EasyWax-producten. Zo ervaar je tot wel 4 weken een zacht gevoel!

En wil je je gezicht ontharen, dan heeft Veet voor jou de perfecte combinatie voor een langdurig resultaat en verzorging van je gezicht. Onze verzorgingsproducten zijn makkelijk in het gebruik en je kunt met een ongekende precisie de juiste hoeveelheid was aanbrengen, of je nu je wenkbrauwen, bovenlip of kin wilt ontharen.


Je hoeft alleen nog maar de ontharingsmethode te kiezen die het beste bij jou past! Ga naar de rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en zoek het Veet-product dat jij het beste kunt gebruiken voor een zichtbaar mooiere en zachtere huid.