Kan ik zelf ontharen?

Alle producten van Veet geven jou een zachte, gladde huid en zijn geschikt om thuis te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal voorzorgsmaatregelen op te volgen en het Veet-product te kiezen dat geschikt is voor jouw huidtype en de te ontharen zone.

Weet je niet welk Veet-product je moet gebruiken? Ga dan naar de rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en vind het product dat jij nodig hebt voor het gewenste resultaat. De producten van Veet zijn makkelijk in gebruik. Volg de gebruiksaanwijzing in de verpakking en bekijk onze demo's die je tijdens het ontharen stap voor stap begeleiden.

Test altijd eerst de reactie van je huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen en volg daarbij nauwkeurig de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kun je beginnen met ontharen.

Wij adviseren je om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerde producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.